Om Nilut

Hvem er Nilut? Det er faktisk en av grunnene til at jeg starter denne bloggen. Jeg har tenkt at dersom jeg skriver ned detaljer om meg selv, om interessene mine og hverdagen min, så vil jeg også få mer bevissthet om hvem jeg egentlig er. Men det er jo uhøflig å ikke hilse på! Hei, og velkommen til bloggen min. Jeg er altså Nilut (vi skal som sagt sammen finne ut hva det betyr), jeg er dama som står bak denne bloggen. Her kan du lese tankene mine om shopping, jobb, sminke og enkelte hverdagsbetraktninger (jepp, en personlig vri som så ofte blogger har). Her vil jeg dele også ærlige anmeldelser av produkter, tips og shoppingfrustrasjoner, jeg tror at mange av tekstene mine kan være til nytte for deg.

Knallfarger og dyrevelferd

Jeg er stor fan av enkel sminke, uvanlige leppestifter med knallfarger, glitrende neglelakk og et godt kjøp på nett! Jeg er også veldig opptatt av dyrevelferd. Jeg er opptatt av at du bør (dersom du kan) sørge for at du kjøper sminke som ikke er testet på dyr, og jeg kjøper matprodukter som er økologiske når jeg kan. Da vet jeg at dyrene har hatt et godt liv! Dessuten avskyr jeg pels, og kjøper alltid sko uten ekte skinn. Det er ikke spesielt vanskelig å velge varer som ikke er til skade for våre pels- og fjærkledde venner, så da synes jeg at jeg har en plikt til å gjøre det. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til det samme!

Katter og trening

Jeg har to katter som jeg har adoptert fra omplassering for dyr. Jeg har hatt Gizmo lengst, rundt fem år nå. Han er en sort hannkatt som er veldig lat og veldig søt. Og ja, han er oppkalt etter Gizmo fra filmen Gremlins. Så har vi Tiger, som har vært hos oss et år, og som er en mer energisk og morsom kamerat for både Gizmo og meg. I tillegg til jobb, trener jeg magedans eller orientalsk dans. Dette er den riktige treningsformen for meg, da trening må være gøy! Ellers så gidder jeg ikke. Vi har det skikkelig morsomt sammen, vi damene på magedans, og vi tar det meste uhøytidelig. Vi er en gjeng glade damer i alle aldre og størrelser. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve yoga, og dersom jeg endelig får somlet meg til det, skal jeg selvsagt skrive om opplevelsen.