Yoga og brunsj

Hva gjør man med en ekstra fridag? Henger med venner så klart! Og hva gjør man med venner? Prøver noe nytt og spiser god mat! Jeg er en del av en liten gjeng med damer som møttes i studietida og som fortsatt holder kontakten. Vi møtes ikke så ofte, du vet på grunn av mannfolk, barn og jobb og alt det der, men vi prøver å gjøre noe nytt hver gang vi møtes. Det kan være en tur til København, Paint ball, en tur på teknisk museum eller noe annet. Line vår uoffisielle leder, og som regel er det hun som finner på noe. Til min store glede ble det yoga denne gangen, en treningsform jeg lenge har vært supernysgjerrig på!

Tidlig trening og sen frokost

For å få det meste ut av dagen, møttes vi tidlig til yoga. Jeg var litt stressa, for alle hadde skikkelig fancy treningstøy, og så ut som om de hadde trent yoga i årevis. Dessuten var det ikke folk i alle størrelser slik som på magedansen, her var det unge, stramme folk så langt øye kunne se. Øvelsene var for det meste ganske vanskelige, men heldigvis var instruktøren vennlig og påpekte hele tida at dette ikke er en konkurranse. Jeg må si at jeg ble litt irritert på en gjeng fnisende damer som tok selfies hele tida. Men, jeg prøver gjerne yoga igjen. Kanskje med en annen gruppe? Vi hadde både omeletter og pannekaker som brunsj, en herlig belønning som ga kalorier nok til en shoppingrunde.