På tide å teste ut en ny treningsform

Jeg har på følelsen at det ikke lenger er nok med magedans en gang i uka eller to, jeg må virkelig komme i bedre form. Det hadde ikke vært leit om jeg gikk ned et par kilo også, selv om det ikke akkurat er målet. Jeg blir litt fort tungpustet når jeg velger trappa i stedet for heisen, og blir litt sliten på lange gåturer, og sånn kan det jo ikke fortsette! Siden yoga ikke var helt greia for meg, og det er såkalt kardio jeg antagelig har behov for, så funderer jeg på hvilken treningsaktivitet jeg skal velge. Det er så utrolig mye bra å velge mellom.

Ulike alternativer innenfor kondisjonstrening

Det å løpe rundt alene er ikke et alternativ for meg, ei heller sykle alene ute i naturen. Jeg vil helst være sammen med folk når jeg trener! Det er så mye mer hyggelig. Jeg har jo hørt om spinning, men jeg har faktisk aldri prøvd det. Kanskje det er noe for meg? Jeg har lest at det er utrolig effektivt, både for forbrenning og økt kondisjon og at det er en myte at det gir deg store lår. Dersom jeg melder meg på en sånn time på et treningssenter, så ser jeg om det er noen andre koselig folk der? Jeg er også skikkelig nysgjerrig på det som de kaller for crosstraining, siden det kombinerer flere ulike aktiviteter som roing, sykling og løping. Det er bare det at dette fortsatt ser ut som om det er mest en solo-aktivitet. Jeg vurderer også seriøst å legge til mer dans til treningsregimet.

Jeg har hørt at særlig hip hop er god kondisjonstrening; at det er en dans som virkelig får blodpumpa til å slå raskere. Og det er jo det jeg er ute etter. Samtidig vet jeg jo av erfaring at dansing ofte er en veldig sosial aktivitet. Jeg har tenkt at jeg skal spørre instruktøren på magedansen om hun har noen erfaring med hip hop, kanskje hun vet om en knallgod instruktør. Hvilken kondisjonstrening liker du best? Trener du kondisjonstrening?