Mitt aller første blogginnlegg, dette blir bra!

Hva er en vanlig dag for Nilut? Jeg blir som regel vekket tidlig av min energiske katt Tiger, de store grønne øyene hans stirrer rett på meg hver morgen. Det var faktisk litt skummelt i starten! Har du hørt den myten om at katter er farlige for babyer fordi de suger luften ut av dem? Det tror jeg ikke noe på, men Tiger har virkelig problemer med å forstå at mennesker har behov for avstand i enkelte situasjoner. Jeg tror faktisk at han setter sine egne behov først hele tida! Etter at Tiger og Gizmo har fått mat, kan jeg spise frokost. Jeg er stadig på jakt etter den perfekte frokosten, og for tida er det ulike typer smoothie med proteinpulver som er greia. I dag lagde jeg en med det jeg hadde til overs i kjøleskapet, som var banan og avocado.

Hva er din favoritt start på dagen?

Så dro jeg som vanlig til jobben med bussen, som selvsagt alltid er full. Jeg er av den gammeldagse typen, så jeg reiser meg for eldre og gravide, og ellers alle som ser ut som de fortjener plassen mer enn meg, så jeg pleier og ende opp med å stå. I dag var ikke noe unntak. Jobben var som vanlig stress, men etterpå gikk en gjeng av oss ut og spiste middag. Som vanlig hadde jeg en litt kul cardigan med paljetter og en knallrosa leppestift i skuffen på jobben, så jeg var klar for moro på en-to-tre!