Mine yndlingsprodukter innenfor sminkekategorien

Som nevnt har jeg stor forkjærlighet for nøytral sminke, men med en masse knallfarger som kontrast enten på øyne eller munn! Dessuten digger jeg neglelakk i sterke farger, gjerne med glitter. Jeg har brukt mye tid på å tråle blogger, anmeldelser og artikler for å finne de aller beste merkene for øyenskygge og leppestift, og håper at du vil ha glede av at jeg deler mine oppdagelser med deg! Det har tatt mange år å finne øyeskygge som ikke rett og slett glir av før lunsj, ikke har noe særlig trøkk ved seg eller som gjør at jeg ser ut som en vaskebjørn. Men, det sier jeg bare, en såkalt øyeskyggeprimer er din venn! Du bør virkelig investere i en. Min personlige favoritt er fra merket “Too faced”. Produktet deres “Shadow insurance primer” er ikonisk av en grunn, fordi den virker.

Mine favorittmerker for øyeskygge

Etter mye prøving og feiling, har tre merker utmerket seg som solide vinner på øyeskyggefronten, nemlig MAC, Urban Decay, og nettopp nevnte “Too faced”. Dette er helt rå øyeskygger som virkelig holder! Jeg sikler for tida særlig på øyeskyggepaletten “Full Spectrum” fra Urban Decay, som har en masse kule farger. Det er mulig at den er litt utenfor komfortsonen til de fleste. Prisen er ikke lav heller, men stol på meg, det er verdt det! Jeg har kastet bort altfor mye penger på billig sminke. En av øyeskyggepalettene jeg har, og som jeg bruker veldig ofte, er “Chocolate Bar” fra Too Faced! Men, den beste øyeskyggen noensinne, er “Violet Star” fra MAC.

De aller kuleste leppestiftene

Når det kommer til leppestifter, er merket Urban Decay uslåelig. Jeg har så mange av dem, min røde favoritt er “Spiderweb”. Dette er en knallrød leppestift med være konsistens som krem, og gjør deg til en diva på sekunder. Jeg digger også “Wrath” fra samme merke, som er noe mer metallisk. De har et flott utvalg av farger, jeg liker “Frostbite” som er blå, og “Junkie” som er grønn! Du bør sjekke dem ut dersom du er glad i farger på leppestiftene, men de har så klart også mer nøytrale farger.