En helt vanlig dag

Det er bare å innrømme at de fleste dager er hverdager. Stå opp, mate kattene, legge stilig sminke, komme seg på jobb. Egentlig er det ganske mye trygghet i rutiner, hva synes du? Det er jammen hverdagslig når det som skilte seg ut før jobb var at Tiger sov når jeg sto opp samt at det faktisk var ledige sitteplasser på bussen. Ikke særlig spennende, kanskje, men jeg har bestemt meg for å se lyspunktene i hverdagen. Jobben var også rutine i dag, jeg hadde en masse oppfølgingssamtaler med kunder. Stort sett var det grei skuring, og bare en misfornøyd kunde. Siden jeg hadde en god dag, var det greit å håndtere dette, og jeg fikk overbevist kunden om å gi oss en ny sjanse. Det var god stemning på jobben, og noen på en annen avdeling hadde bursdag, noe som selvsagt betyr kake til alle.

Shopping og en kopp kaffe med gamle venninner

Det vil si, venninnene mine er ikke gamle, men vi har kjent hverandre siden ungdomsskolen. To av mine “eldste” venner kom altså til Oslo i dag for å ta en kaffe og slå av en prat. Det er så sjelden vi har tid til det for tida! Før jeg skulle møte dem, hadde jeg tid til å gå innom Steen & Strøm. Jeg trengte et nytt skjørt til jobben, og kjøpte et skikkelig stilig et hos “Tiger of Sweden”. Det var ikke rimelig, men stilrent og av god kvalitet. De hadde også vært på en shoppingrunde, så de hadde mye å vise fram. Det er flott med gamle venner, man kan være seg selv, og kjenner hverandre så godt. Latteren satt løst, og det ble ganske mange kopper med latte – og noen runder muffins og brownies. Kanskje jeg burde kjøpt det skjørtet en størrelse større? Nei, får satse på å gå det av meg!