En ærlig anmeldelse av Kylie Lip Kits

Dersom du ikke har hørt om Kylie Cosmetics, så er dette sminkemerket til den amerikanske modellen og TV-stjernen Kylie Jenner. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve hennes “Lip Kits”, og nå fikk jeg endelig tak i noen jeg hadde siklet på! Her får du min ærlige mening om dem, og jeg har kjøpt produktene for egne penger. Du blir kanskje ikke overrasket over at jeg valgte fargene “Vixen”, som beskrives omtrent som en “sotet mørk plomme”, og “May Jo K” som nettsiden hevder er en “ekte rød”. Jeg er fan av sterke farger på leppene! Leppepennene skal være som krem i konsistens og vare lenge, og leppestiftene beskrives som at de gir knallfarger samt at de varer lenge og gir fukt. Produktene sammen skal gi de “perfekte Kylie-leppene”.

Fikk jeg de perfekte Kylie-leppene?

Ok, jeg starter med det positive først. Leppepennen var enkel å bruke. Fargene var virkelig knallsterke og lekre! Det digger jeg. Produktene holder utvilsomt veldig lenge. Hva var ulempene? Vel, først og fremst var leppestiften vanskelig å legge, og den tørket raskt. Den var slett ikke fuktig eller silkemyk mot leppene, den er rimelig matt, ja. “Vixen” var en flott mørk plomme i starten, men tørket og ble enda mørkere og så også tørr ut. Lilja på jobben sa at det så ut som om jeg hadde slått meg på leppa (wow). I lunsjen ble det bare enda verre, da leppene mine var delvis mørk plomme og delvis skrikende rosa, så jeg måtte vaske den av. Noe som ikke var helt enkelt. Jeg hadde litt mer hell med “Mary Jo K”. Fargen holdt seg fint lengre, og denne føles ikke fullt så tørr på leppene mine. Har du prøvd “Kylie Lip Kits”? Hvilke farger kjøpte du, og hva synes du om dem?